Ett byggföretag med hjärta för köks- och badrums­renoveringar

Interiör och Badrumsdesign i Stockholm AB är ett byggföretag med hjärta och passion för renoveringar. Vår vision är att ni som kunder ska vara nöjda med hela processen, från det första kundbesöket tills den färdiga renoveringen står klar. Hos oss får ni en kontaktperson som leder projektet, samordnar allt och levererar en nyckelfärdig lösning enligt byggbranschens gällande riktlinjer.

Badrumrenovering

Att renovera ett våtrum är en stor investering, när ni väljer oss får ni en engagerad projektledare som även är utförare av er renovering. En badrumsrenovering kräver noggranna förberedelser och en väl utarbetad genomförandeplan för att resultatet ska bli precis så som ni har tänkt er det. Vi har sedan drygt 10 år jobbat tillsammans med våra underentreprenörer inom el, vvs, glas och målning och vi alla känner varandra väldigt bra vilket borgar för ett bra resultat. Samtliga yrkesgrupper innehar gällande försäkring, certifikat och är auktoriserade inom sina områden.

Köksrenovering

Att renovera ett kök är liksom en badrumsrenovering en stor investering, vi monterar kök från många olika leverantörer som t ex IKEA, Noblessa Nordic kitchen, Ballingslöv och Marbodal. Vid en köksrenovering är det viktigt att köket vid planeringsstadiet är noga genomgånget för framförallt vatten, avlopp och el så man inte råkar ut för överraskningar när man väl har installerat ett nytt kök. Vi monterar alltid en uppviksmatta som sträcker sig från bänkstommarnas främre ben, in till väggen och ett uppvik på vägg med ca 10cm där genomföringar för vatten, avlopp och el tätas.

Golv

Vi lägger Klinker, parkett, laminat, plastmatta och linoleumgolv. Beroende på underlag kan visst underarbete krävas.

Lägenhetsrenovering

Har ni köpt en ny lägenhet eller vill renovera där ni nu bor ? Vi har stor erfarenhet av totalrenoveringar av lägenheter och hus invändigt. Tillsammans med er går vi igenom projektet noggrant och presenterar sedan en övergripande genomförandeplan och tidsram. Vi genomför möten löpande på plats eller digitalt där vi går igenom projektets status, diskuterar eventuella tillägg eller ändringar och vad som ligger i vår närmaste framtid. Er projektledare kommer kunna hjälpa er från idé till verklighet .
Klicka här om du vill kontakta oss